6 Nisan 2010 Salı

daha önce görmüş müydünüz?




yaratmak Allah'a mahsus olsa da kendi özelliklerinden bir kısmını biz kullarına da vermiş, vermiş ki bir işe yarayalım de mi ama. işte bazı  arkadaşlarımız bu sıfatlarının tecellilerini iyi kullanıp kafalarını çalıştırmışlar. sonuçta böyle ilginç şeyler çıkmış ortaya:)
yaa biraz karmaşık bir yazı mı oldu ne? durun o zaman baştan alıyorum. şimdi ben bu tasarımları görünce istem dışı ''adamlara bak nerden akıllarına geliyorda böyle şeyler yaratıyorlar'' dedim. sonra birden aklıma geldi ki yaratmak sadece Allah'a mahsus. peki nasıl oluyorda insanlar daha önce hiç varolmayan bir şeyi meydana getiriryorlar. demekki Allah'ın yaratma vasfının ufacık bir bölümü de olsa bizde de var. yani bazılarımıza ''Halik'' sıfatının tecellileri yansımış. ki böyle olmayan şeyleri olur duruma getirmişler.

ayy yine mi karışık oldu? durun o zaman bir daha baştan başlayayım:))

5 yorum:

  1. Var olmayanı bulmuyorlar ; varolandan dizayn ediyorlar...ve yine yaratılmış akıllarıyla..

    enteresan görüntüler..paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. pabuçcum; ağzına sağlık yaa, tam yarım saattir düşünüyorum doğru kelimeleri bulmak için, sen şıp diye söyleyivermişsin:))

    YanıtlaSil
  3. ince kıvrımlar; sezgiler hepsi insana verilmiş kabiliyetlerden okyanustaki bir damla gibi inkişaf ettirebilene ne mutlu...

    YanıtlaSil
  4. evet yaratmak allaha mahsuz bu arkadaşlarda allahın verdiği aklı kullanıp üretiyorlar.çok ilginç ve güzel fikirler:))))))

    YanıtlaSil
  5. master bitirme projemin konusu pazarlama iletişimlerinde reklamdı. projemde bu enteresan resimlerden çokça faydalandım. o zaman ben de insanların bu kadar orjinal fikirleri nerden bulabildiğine hayret etmiştim. güzel bir paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil

sizin yorumunuzu alayım:))