14 Nisan 2010 Çarşamba

Kreativ Blogger ödülü

neredeyse bir haftadır internetim yoktu. blogumu da üzgünüm yazısı ile bırakmıştım tüh tüh derken bugün hem internet hem blogum ile buluştum çok şükür. bir de ödül almışım sevgili yaratıcı tasarımlar sitesinin sahibesi pelin'den. aslında blogumda ben de bu ödüle layık olduğumuzu düşünmüyoruz ama verilen ödül geri çevrilmez diyerek yan cebe aldık bile:)

 pelin'cim öncelikle sana çok teşekkür ediyorum teveccühün için. ben de bu güzel ve onore edici, moral verici ödülü  sihirli eller'e, tasarım mekanı'na, yarenin günlüğü'ne, zizim bizim'e, zeynepin evi'ne, nohut oda'ya, vee çelebi'ye armağan ediyorum. güle güle kullanın kızlar:))

P.S. kendimle ilgili 7 şey yazmam lazımmış, daha önce yazmıştım onu okusanız olur mu:)

5 yorum:

  1. tesekkur ederim..bu ödüle layık görülmek benı svındıryor:)
    bırde bana bö de oy verın tam olsun:)

    YanıtlaSil
  2. hem tebrik ederim hem de çok teşekkür ederim :)) daha önceden almıştım ama tabii bu ödülü de bir postumda belirteceğim...

    YanıtlaSil
  3. bucanni; teşekkür ederim:)

    nohut oda; ben teşekkür ederim, güle güle kullan ödülünü. bö'ne ben de katıldım, ben sana oy vereyim sen de bana olur mu? nasıl anlaşma ama:))

    zizim bizim; teşekkür ederim tebriğin için. senin bu ödülü daha önce aldığını tahmin ediyordum zaten, ama olsun ben yine de blogunun bu ödüle layık oldugunu bir kez daha hatırlatmış oldum:)

    YanıtlaSil
  4. Tesekkur ederim canim beni de dusundugun icin.. Seni de tebrikederim :) GUZEL BIR HAFTA GECIRMEN DILEGI ILE... medinem

    YanıtlaSil

sizin yorumunuzu alayım:))