23 Ocak 2011 Pazar

can sıkıntısına ne iyi gelir? gece yarısı mutfağa uğrayıp yenilebilecek ne varsa miğdeye indirmek mi?...

diyet yapmaya karar verdim. vermez olaydım! çünkü ''zayıflayacağım'' dediğim andan 2 saniye sonra iştahım açıldı ve o gün bugündür kapanmak bilmedi. hamileliğim dışında hiç bu kadar şişman olmamıştım:( bu iştah denen meretin benden biran önce uzaklaşması lazım..
uykum geldi ama yatamıyorum. çünkü karnım aç ve pc nin başından kalkıp yatağa gidecekken mutfağa uğramaktan korkuyorum. bu sebepten ötürüdür ki sandalyeye yapışıp kaldım. zeynebimin fotoğraflarıyla uğraşıyorum. açlığımı unutmak istiyorum. birisi mutfağın kapısını kilitlese diyorum::(


7 yorum:

  1. haha ne guzel yazmissiniz "diyete karar vermez olaydim " diye..Kesinlikle sorun burada diyet denince bende basliyorum istahlanmaya olmadigim kadar hem de:)

    YanıtlaSil
  2. minicik kızım benim nekadar güselde çıkmış resimde canım benim psikolojik heralde rejime başlayınca iştah dahada artıyo yemiceğin varsa bile yiyesi geliyo o yüzden rejim yaptığını kendine bile çaktırma çok özledim bi akşam çat kapı yapın bana kısır yaparım yine size öptüm seni çoook seven arkadaşın şişko esra:)

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı miniş, maşallah :)

    YanıtlaSil
  4. :)))
    Allah yardımcın olsun :))))
    nie güldürdün beni yaa
    şimdi başıma geleceek :/

    YanıtlaSil
  5. nihalaslı; yalnız olmadığıma sevindim:)

    esracım; ben diyet diyorum sen kısır diyorsun oldu mu ama şimdi:)

    bahar; teşekkür ederim.

    seyhan; başına geldi mi acaba, ben de sana gülsem azıcık?;)

    YanıtlaSil
  6. Kızınızın her hali huzur dağıtıyor. Tesadüfen uğradım sayfanıza. Paylaşımlarınız samimiyetin nakışlarını işliyor. Kaleminize sağlık ya da artık teknoloji çağındayız klavyenize mi demeliydim aslında yüreğinize.

    YanıtlaSil
  7. Adsiz;keşke adini bilseydim onunla hitap ederdim sana. Ama neyse, teşekkür ederim güzel duygularin için;)

    YanıtlaSil

sizin yorumunuzu alayım:))