16 Aralık 2009 Çarşamba

yoğun günler

birkaç gündür blogumla doğru dürüst ilgilenemedim. ev işleri, zeynep+dersler doğal yogunluklardı benim için, yani onları düzene koymuş, bir şekilde bloguma zaman ayırabiliyordum. ama bunların üzerine bir de gezmeler:) başlayınca iyice yorulmaya ve vakit sıkıntısı yaşamaya başladım.

pazartesi, eskilerden tanıdığım ama birbirimizi yakından tanımaya fırsatımızın olmadıgı bir arkadaştaydım. benim taşındığım semtte oturuyormuş o da, birbirimizi bulduk ve ilk ziyareti ben yaptım.

4 aylık minicik bir oğluşu var, melih maşallah (aman nazar değmesin) çok uslu bir bebek. onun böyle uslu olması benim zeynebim için bulunmaz bir fırsattı, melih'in oyuncaklarıyla doyasıya oynadı. biz de bol bol muhabbet ettik, bir insan bir dünyadır ya, ben de onun sayesinde yeni bir dünyaya adım attım. çok sakin, huzurlu, fedakar gözüktü gözüme bu dünya, ve hayatıma birçok güzellik katacak gibi...  bana bir günde bu duyguları yaşatabildiği için yeni arkadaşım ayşe'ye teşekkür ediyorum. (bu yazıyı okuduğunda şaşıracaktır eminim:)

dün arkadaşlarla toplandık, akşam ise annemlere gittik. annemler bir süreliğine balıkesir'den burdaki evlerine geldiler. tabii bu benim işime yaradı. bugün zeynebi anneme bırakıp karacabeye gezmeye gittim arkadaşlarla. çok güzel birgündü, yeni yerler yeni hayatlar tanıdım yine. güzel muhabbetler ettik, imrendiğim, onlar gibi olmak istediğim kişilerin hayatlarından bahsettik ve tabii bizim için hazırlanmış olan güzel yemekleri de afiyetle miğdeye indirdik :)

az sonra hazırlanıp kursa gitmem gerek, dönüşte eşimle birlikte zeynebi ananesinden alıp evimize geliriz. yarın için babamın bize balık ızgara sözü var, anlıyacağınız yarın yine evde yokuz.  farkındayım bu aralar biraz fazla geziyorum:)))

3 yorum:

  1. süper yavrum ya. hayatını buraya aktarman ve benim bunları okuyor olmam çok güzel. herşey gönlünce olsun bitanem

    YanıtlaSil
  2. vesile kır

    canım sayfa çok süper olmuş. ilerde yani çocuuuğum olduğunda sayfanı bol bol ziyaret etçem.... ee tecrübeden faydalanmak lazım dimi... bu sayfan çok iyi oldu. herşey hakkında bilgi sahibi olabiliyorum. örneğin annenin yanınıza taşınıp zeynebi ona emanet edip de gezmelere gidişini bile biliyor olmam çok güzel . ayrıca sayfa başında demişsin ya mutfağının aşçısı zeynebinin tecrübesiz annesi diye..... tabir çok hoştu kuzum...çok duygusal dalmışın olaya. etkilenmedim desem yalan olur. herr şey çok güzel her şey yolunda allah bozmasın. eşinle zeynebinle bir ömür mutluluklar .. tabi aile genişleyecek onlarlada hep beraber diyelimm.. seni çok seviyorum canım arkadaşım. her şey ama her şey gönlünce olsun .allaha emanet ol

    YanıtlaSil
  3. yıldızım, beğendiğine sevindim. artık sık sık beklerim sayfama:) ben de seni çok seviyorum canım. aeo.

    YanıtlaSil

sizin yorumunuzu alayım:))