20 Ağustos 2010 Cuma

keşke hep gülsen..

hiç ağlamasan..
mızırdanmasan...
illaki beni al diye tutturmasan...
yemekten önce tatlı istiyorum demesen...
tam uykuya daldığımda annecim çişim vaar diye bağırmasan...
keşke hep gülsen...

çok mu şey istemiş olurum?

5 yorum:

  1. Keşke hep gülsen,ama ağlasanda,mızırdansan ve illa al beni diye tuttursan da,tabiki yemekten önce tatlı da istesen ya da tam uykuya daldığımız zaman anne çişim geldi diye bağırsan...bütün bunları şimdi yapmazsan ne zaman yaparsın ki,tabiki bizi zorluyorsun bazen ama aynı zamanda bize öğretmenlik yaparak eğitiyorsun da bizi,tıpkı bizlerin senin kadarken anne ve babalarımızı eğittiğimiz gibi,iyiki varsın kızım,annen ve ben seni çookk seviyoruz...baban.

    YanıtlaSil
  2. ayyy ne güzel bir yayın ve yorum.. sevgi dolu bir dünyada her günün daha güzel olsun küçüğüm.. ailenle mutlulukların sonsuz olsun..

    YanıtlaSil
  3. aşkım; evet doğru söylüyorsun aslında. tüm yapmasın dediklerimi yapsın ama hep bizimle olsun di mi kızımız. ve sen... hep benimle, hep benim ol. olur mu?

    çelebiciğim; benim için dilediklerinin 100 mislini Rabbim sana da nasip etsin inşallah. mailin için teşekkürler bu arada;)

    YanıtlaSil
  4. küçükken hepimiz öyle değilmiydik küçükken istediği kadar mızmızlansın büyüdükçe istekleri artıcak bunlar küçük şeyler kendimden biliyorum, ister istemez istekler oluyor, yeter ki mızmızlanıp istesin ama hep sizle olsun emelcim çok güzel mutlu bir ailesiniz , kızın çokk şeker sana benziyor:) inş hep mutlu hep neşe dolu bir aile olursunuz mutluluğunuz ve sevginiz hiç azalmasın cnm inş bende sizin kadar mutlu bir aile kurarım senin kadar sevimli, neşeli ,çalışkan bir anne olurum.(örnek alıyorum seni:) ) :):):):):):):) BELKIS

    YanıtlaSil
  5. belkıscım, çok teşekkür ederim güzel sözlerin ve dileklerin için.
    senin askerin de bir an önce döner de sıcacık bir yuva kurarsınız inşallah;))

    YanıtlaSil

sizin yorumunuzu alayım:))