4 Eylül 2010 Cumartesi

bayram zamanı, bayramlık zamanı

bu ramazan da geldi geçiyor ve yerini bayrama bırakmak üzere. her bayram oldugu gibi bizim evde bayram hazırlıkları yine son haftaya kaldı. yıkanacaklar yıkanmaya, alınacaklar alınmaya, listeler yavaaş yavaaş uzamaya başladı nihayet. kocaman kadın oldum ama hala her bayram öncesi içim kıpır kıpır oluyor. evim tertemiz olsun, rengarenk şekerler şekerlikleri doldursun, mutlaka ama mutlaka bayramlık cicilerimiz dolapta hazır olsun istiyorum:)
ilk olarak avm dolaşarak başladık hazırlığa, bugünün yani 1.günün karlısı prenses oldu. onun bayramlıkları ''hemen hemen'' hazır gibi. darısı sevgili ile benim başıma:))

P.S. yukarıdaki foto kötü, kociş yan bakmış, prensesin ise kafası karagöz olmak için ufak kalmış ama olsun. ikisi de çok tatlı bence:)

5 yorum:

  1. hayırlı olsun neler aldınız kopya verin bakalım..bizde bu bikaç gün içinde halletmiş oluruz geldi babannemiz halamız,çarşı turları başlar:)nilgün..

    YanıtlaSil
  2. ya bende hep yaşardım bu temiz olsunşeker olsun heyecanını ama bikaç bayramdır yaşamıyor ve yapmıyorum.ne zaman niyetlensem kayınvalidemin(iyi niyetlede olsa)boşver çocukların torunların mı gelecek sözü aklıma geliyor,tembel yanımında işine geliyor:)vazgeçiyorum.kızlarımız büyüsünde el öpmeye gönderelim

    YanıtlaSil
  3. Bloguma ziyaretin ve güzel yorumların için çok teşekkür ederim.Prenses çok şeker çıkmış maşallah.

    YanıtlaSil
  4. Mutlu bayramlar olsun,herşeyin tam olması kalplerin huzurlu olmasuyla mümkün canım...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. dostum; kopya olmaz, gelip görmen lazım cicilerimizi:))

    çeşnici handan; ne demek, asıl ben teşekkür ederim:)

    taze kahve; ne güzel söylemişsin, herşey tam olsa bile kalp huzurlu olmayabilir ama kalp huzurluysa herşey muhakkak tamdır! selamlar...

    YanıtlaSil

sizin yorumunuzu alayım:))