21 Kasım 2010 Pazar

3 film

1-Transformers

 iyi bir aksiyon-bilim kurgu filmi. birşey kaçırmamak için başından sonuna kadar gözlerimi kırpmadan heyecanla izledim diyebilirim. benim puanım 10 üzerinden 9:)
 film içeriği için buraya tıklayabilirsiniz.

2-Neşeli Hayat
 türk komedisiyle bir türlü anlaşamayan ben Yılmaz Erdoğan'ın Neşeli Hayat'ını beğendim. yoksul insanların büyük dünyalarını izlerken bazen dertleniyor fakat çokça gülüyorsunuz. bazı sahneler kamufle edilirse ailece izlenebilir. Yılmaz Erdoğan'ın bir söyleşisinde Ömer Hayyam'dan alıntıladığı şu söz ise çok hoşuma gitti: “Yarım somunun var mı? Bir de küçücük evin.. Kimsenin kulu kölesi değil misin? En Neşeli Hayat senin!”
puanım:7/10  film içeriği için buraya

3- Ay lav yu

türk sinemasının vasat örneklerinden biri. kötü değil: vasat. bazen sıkıldım ama filmi yarım bırakacak kadar değil. yer yer kahkahalarda attım tabii. ince espriler yakalanmış kimi sahnelerde. hakkını yemeyeyim gözlerimin dolduğu bir sahne dahi oldu. eğer vaktiniz bolsa ve çerez niyetine izlenecek bir film arıyorsanız alternatif olabilir. benim puanım 5/10
film içeriği

 








2 yorum:

  1. be de Neşeli Hayat'ı beğenmiştim, bence Y. Erdoğan ilk defa "rol" yapmış, çok komik olmasa da şirin ve bence çok sıcak ve iyi ifade edilmiş bir film :)

    YanıtlaSil
  2. yemyeşildeniz; Neşeli Hayat bence de çok komik değil ama şirin ve sıcak.

    YanıtlaSil

sizin yorumunuzu alayım:))