21 Kasım 2010 Pazar

yeni temam


hemen hemen tüm sevdiklerimin doğum tarihlerini ezbere bilirim, fakat bir türlü kutlamamı zamanında yapamam. yani içinde bulundugum günün tarihiyle pek fazla ilgilenmediğim için doğum günü kutlamakta hep geç kalırım. 
2 gün önce de blogumun 1. yaş günüymüş ama ben farketmedim. hatamı telafi etmek için de hediye olarak kendisine yeni bir tema hazırladım.
bu yeni tema eskisine göre daha az görsele sahip olmakla birlikte daha ferah ve aydınlık. yıllar geçtikçe insanlar gibi blogların da sadelikten daha fazla hoşlanmaya başladıkları kanaatindeyim ben. işte bu yüzden ''yeni yaşınla birlikte yeni teman da hayırlı olsun sevgili blogum;)''

takdir, eleştiri ve önerileriniz benim için çok önemli. hem blogum, hem de yeni temamız hakkındaki düşüncelerinizi belirtirseniz çok mutlu olacağım. sevgiler..

P.S.yeni tema ana sayfasından kumanda paneline ulaşamıyorum. sebebi ne ola ki? 

 hatırlamayanlar için eski temam:

5 yorum:

  1. Yeni temena bayıldum canım, ben de temamı değiştirmek istiyorum, yardımalrını bekliyorum şeker:)))

    YanıtlaSil
  2. Yeni sablonunuzu cok begendim, umarim baglanti sorununuz cozulmustur, eger tekrar girdiginizde yine sizi ana sayfaya yonlendiriyor ise CTRL + F5 tuslarina basarak sayfayi onbellek datalarindan bagimsiz sekilde acabilirsiniz.

    bol sans

    Era.

    YanıtlaSil
  3. dokuztepe; kendisiyle bazı sorunlar yaşadığım için senin bayıldığın temayı da değiştirmek zorunda kaldım:) umarım bunu da beğenirsin. birkaç defa üstüste değiştirince tema değiştirmeyi iyice öğrendim. en kısa zamanda sizinle de paylaşıcam merak etme;)

    Era; sana ne kadar teşekkür etsem azdır. sen imdadıma yetişmeseydin belki de ben şu an burada bu satırları yazıyor olamayacaktım:))
    bağlantı sorunum halen çözülmedi, ctrl+f5 i kullanacağım yeri tam olarak anlayamadım aslında ama navbarım geri geldi ve bloguma kolayca ulaşabiliyorum ya neşeliyim, gerisini boşver:)
    çok, çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  4. canım en buyuk derdın böyle olsun hep..özledım senı...Ayşe

    YanıtlaSil
  5. ayşem; ben de seni özledim valla:)

    YanıtlaSil

sizin yorumunuzu alayım:))