24 Mart 2010 Çarşamba

sıkılıyorum...

aslında yapmam gereken o kadar çok işim var ki... 10 gün içerisinde hatmedilmeyi bekleyen 3 koca ders, bitirilmeyi bekleyen kurdela nakışlı havlu, başlanmayı bekleyen boncuk işleri, dip köşe temizlenmeyi bekleyen 100 m2lik bir ev, okunmayı bekleyen bir sürü kitap, kendisiyle oyun oynamam için gözümün içine bakan minicik bir prenses, ziyaret edilmeyi bekleyen birkaç güzel dost... ama... dedim ya... sıkılıyorum:(




















ne oldu, içiniz mi karardı? benim kaç sattir kararık ne olmuş yani!!!
P.S. bu postta bulunan fotoğrafların hiçbiri bana ait değil. kökenini merak ediyorsanız google'a sıkıldım, bunaldım, patladım gibi şeyler yazın karşınıza çıkacaktır:))  ...

9 yorum:

  1. oyy neden sıkılıosun ki :/ .. bi yerden başla bak nasıl hepsini yapıcaksın hemde sıkılmadan keyif alarak .. zaman zman çogumuza olur bu allahtan geçici bi durum :) benim de çok ödevim var hepside çizim ama cnm istemediginden yapmıorum geziorum bol bol .. sende işe önce dostlarını ziyaretten başla sonra minik prensesle oyna biraz o zman sıkıntın gecer belki :))

    YanıtlaSil
  2. Canımcım sen ne kadar sıkıldım bunaldım desende ben seni gördüğümde o parlayan gözlerini bır anda hemen silkelenip hepsini yetiştirebilirim diyebilen halini görebilirdım bugun nasip olsaydı görüşebilmek..umarım bana kızmamışındır inan mahcubum...s.s herşeye yetişebilen canım komşum + arkadaşım..

    YanıtlaSil
  3. Of of resimlerin çokluğu ile orantılıysa sıkıntınız çok fena.:)

    YanıtlaSil
  4. Berra'nın çöplüğü; bilmiyorum ki neden sıkılıyorum. uzun zamandır tüm gün evde kalmamıştım ondan olabilir belki de:))

    Ayşe'cim; canım, yine tebessüm ettirdin beni, sağolasın.. keşke görüşebilseydik bugün, tatlı da getirirdim sana:) öpüyorum.

    YanıtlaSil
  5. onuncu köyün adamı; yok yok okadar fena değil:)

    YanıtlaSil
  6. bende çok sıkıldım...aynı işler benide bekler...belki daha bile fazlası...off of neyapmak lazım offf

    YanıtlaSil
  7. eslemce; ben kendimi mutfağa attım sıkıntılar gitti. senin de sıkıntını alacak birşeyler vardır elbet, hiç zaman kaybetme bence. işlere gelince, onlar yerinde sayıyor:)

    YanıtlaSil
  8. hani nerde o benim herşeim üstesinden gelen arkadaşım bi bunalım takılan yeter bence sen hemen toparlan yaparsın arkadaşım ben senim yerinede batsın bu dünyayı sölerim:)

    YanıtlaSil
  9. adsız; kimsin sen? esra mı nagehan mı? esrasın gibi geliyor ama...:)

    YanıtlaSil

sizin yorumunuzu alayım:))