11 Mart 2012 Pazar

izin detayı;

izin 1: bandırma'dan sonra manyas kuş cennetine gidilip dürbün ile kuş seyri+piknik yapılır.

izin 2: bolca temizlik yapılır, özlenen mutfakla kavusulup pizza+kısır+elmalı pasta yapılıp çiğdem-çınar ikilisi misafir edilir.( maalesef yiyeceklerin fotosunu cekmeyi unutmusum.) ardından hep birlikte güne gidilip biraz da orda yenilip içilir:)

izin 3: sabah 2 kahve misafiri  ağırlanıp ardından eski iş arkadaşı esma+eymen ile buluşulup çook önceden verilmiş olan kumpir sözü gerçekleştirilir. çoluk çocuk  baharın keyfini çıkarmak adına çarşı-pazar gezilir.. tozulur.. minik prenses gün boyu annesini hiç üzmez ama dönüş yolunda dayanamaz uyuyuverir:)

izin 4: eskimeyen dost seçil ve oğluşu ömür misafir edilir. bolca sohbet ve kahkaha dolu görüşmeye doyulmayınca cuma tekrar buluşma kararı alınır.

izin 5: eski komşular ayşe+nagehan+esra ile kahvaltıda bulusulup akşam olup ceneler agrıyana dek sohbet edilip görüşülmeyen günlerin acısı çıkarılır:)

izin 6: tekrar seçil+ömür. bu defa anılardan değil gardroptan yanaydı sohbet. sagolsun manken oldu benim için secilim, uflayıp püflemeden sergiledi bana elbiselerini:)

izin 7: ailece kitap fuarı + yemek yaptık. güzel bir akşam oldu..

izin 8: yine temizlik ile kapanışı yapıyorum. yarın iş var. -malesef- olmasa da olur muydu ki?

2 yorum:

  1. Çiğdem-çınar ikilisi içinde güzel bir geceydi.2 güncük görüşülmemiş iş arkadaşıyla ayrı geçen günün yorumunu yapmak,yemek yemek ve ordan başka bir komşuya geçip günü tamamlamak...daha ne olsun teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Bişi diil çidocuğum. Yine yapalim ayni güzelliği olur mu.

    YanıtlaSil

sizin yorumunuzu alayım:))